Сашо Кадиев и любимата му Ивелина...

Моделът Ивелина Чоева разкри подробности за...

Отварачката показа татуирано дупе,...

Фолкпевицата Мария отново изненада почитателите си. Този...

Лили Иванова и Цветана Манева хит в нета

отпечатай новината

24.11.2014 12:14 | Видян 2894 пъти

Лили Иванова и Цветана Манева хит в нета

Лили Иванова е изключителна певица и жена с непогрешимо чувство за имиджа си, което и превърна името й в истинска икона за почитателите на българската музика. В същото време певицата е модерна жена в крак с последните тенденции и работи усилено в социалните мрежи, които вече използва за реклама наравно с виртуози като Николета Лозанова и Златка Димитрова.

И все пак примата не може да бъде сравнявана с никого, което се доказа от успеха на публикуваната й вчера обща снимка с невероятната Цветана Манева. Фотосът е направен на вечеря в популярен столичен ресторант след постановката "Хората от Оз" на Театър 199, уважена от певицата, която не пропуска до посети значимите събития в театъра и концертните зали.

Повдигането на завесата над личния живот на Лили Иванова и Цветана Манева се прие толкова възторжено в мрежата, че само за няколко часа снимката получи почти 10 000 харесвания и коментари, които до един са положителни. Това е абсолютно събитие в българските фейсбук страници, които рядко се радват и на активност на феновете, и на добро отношение.

Снимка: фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !