Партийци от ППДБСС са 8 от 9 членове...

Експертно и открито управление от първия ден обещаваше...

Простреляха премиера на Словакия

Словашкият премиер Роберт Фицо е бил прострелян и ранен...

Миглена Ангелова се хвана с 60-годишен руснак

отпечатай новината

28.11.2014 14:32 | Видян 2010 пъти

Миглена Ангелова се хвана с 60-годишен руснак

Миглена Ангелова отново е на крилете на любовта. След като, съвсем неприсъщо за нея, мадам „Искрено и лично“ стоя без мъж доста дълго време, тв водещата заби богат руснак. Алексей е с 11 години по-възрастен от Ангелова, но за любовта граници няма, още по-малкото когото са намесени и пари.

Почитателката на червения цвят се залюбила с близо 60-годишния Алексей в курорта Свети Влас, където и двамата стопанисват имоти, пише „Всеки ден“. Задявката между нашенката и руснака била през лятото, когато Миглена си почивала активно в компанията на челядта си на морето. С Алексей се запознали уж по комшийски, но не след дълго срещите им зачестили и романтиката на морето катализирала чувствата помежду им.

Руснакът, родом от Тюмен, пребивавал у нас от 2008 г., когато си купил жилището в Свети Влас. Альоша има зад гърба си брак и две деца, но преди години напуснал жена си заради страстта й към алкохола.

Близки до г-жа „Искрено и лично“ споделят, че е напълно възможно лятната й авантюра с руснака да прерасне в нещо по-сериозно. След края на сезона Алексей гостувал няколко пъти в дома на телевизионерката в столичния квартал „Люлин“ и двамата редовно излизали по заведения и ресторанти.

Шушука се, че новият на Ангелова е със стабилни финансови възможности, именно заради което тя се е вкопчила в него със зъби и нокти. За да подсигури бъдещето си, Миглена искала законово да уреди отношенията си с Алексей, заради което нямала против пети пореден брак в живота си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !