12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Кремена Халваджиян пак нападна Къци

отпечатай новината

01.12.2014 11:08 | Видян 3265 пъти

Кремена Халваджиян пак нападна Къци

Къци Вапцаров се е превърнал в трън в очите на Кремена Халваджиян. Шоуменът отново нашумя с участието си във "ВИП брадър 2012", но след това участва и в "Като 2 капки вода", продуцирано от Маги Халваджиян. Поводът за гнева на стилистката е неясен, тъй като тя трие неприятните за себе си коментари от Фейсбук-профила си. Въпреки това, по отговорите й, може да отгатнем в известна степен какво е предизвикало гнева й. Ето целия коментар на съпругата на Маги Халваджиян във Фейсбук:

ОТДЕЛЕН ОТГОВОР на всички червени коментари под моя пост. Защото се чувствам ОТДЕЛНО.
Та така,само бил слушал Бебо за комунистите?!...И слава Богу! Ама Бебо мисли. Ако и ти можеше да мислиш,някоя си Галя,навестила мойта страница, тая държава нямаше да е тоя кенеф.

Къци,идея нямам какво правиш и ти на мойта страница, но да ти кажа: наистина ли мислиш,че ей така съвсем случайно Бебо се получи готин пич!? Те и твойте синове са много свестни, което всъщност е странното явление и би трябвало да те накара да се замислиш.

А ти, брадат нещастник прост, правещ си селфита на декора на Биг Брадъровата къща, явно там работиш, ама ти изтрих и името, и мръсотиите. Щеше ми се да съм самодива - да те съблазня и да ти взема живота на мъж. Ама нито аз съм самодива, нито ти си мъж. Така ще говориш на жена си или на Нико! А ако случайно ти се намират топки,можеш да минеш през нашата гримьорна, дели ни само една стена.

Тези дни бяха много полезни - дни на голяма чистка за моя ФБ чрез бутона BLOCK. Не знам какво правихте тук. Но по-лошото е, че същото ще правите и НЕ ТУК. Защото само това можете. Мръсно ми е от вас. Явно и от вас има смисъл - обезмисляте всичко.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !