Полицейското семейство в Един за друг...

Едни от най-противоречивите участници в петия сезон на...

Беззаконие: Авторите на Под прикритие...

Във връзка с публично обявените намерения на телевизията...

Жесток удар за Тодор Славков

отпечатай новината

05.12.2014 14:40 | Видян 3441 пъти

Жесток удар за Тодор Славков

Тодор Славков или както го наричат повечето хора – Малък Тошко, е тотално разбит от жестокия удар, който му нанесоха. И то не кой да е, а собственото му семейство и съпругата му Силвия, научи kliuki. Двамата са разделени от години, но имат обща дъщеря Катерина. След множеството пиянски изцепки на Тодор Славков в Къщата на Биг Брадър Ол Старс обаче, семейството му не иска и да чуе за него.

Скандалът във фамилия Живкови е огромен, а Жени Живкова не смеела дори да пусне телевизора си, когато излъчват шоуто. Чичото на Тодор Славков – Владимир Живков не бил на себе си и заявил пред свои близки приятели, че е готов да се откаже от Тодор Славков чрез държавен вестник ако той веднъж завинаги не спре да пие и да се излага като маймуна пред цялата страна.

Всички във фамилията са категорични, че Тодор Славков е най-голямата издънка на рода им и е срам за паметта на майка си Людмила Живкова, както и на дядо си Тодор Живков. Най-големият удар за Тодор Славков обаче е, че бившата му половинка Силвия се е заканила да направи всичко възможно, за да попречи на срещите му с дъщеря им Катерина оттук нататък.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !