Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Взимат парите на Малък Тошко

отпечатай новината

16.12.2014 12:15 | Видян 3268 пъти

Взимат парите на Малък Тошко

Тодор Славков няма да получи и стотинка от хонорара си за участие в "Биг Брадър", тъй като спечелената сума веднага ще се влее по сметките на кредиторите му, узна сензационно "Всеки ден". Продуцентите на реалити формата са получили официално писмо от банка кредитор на малък Тошко, към която Татовият внук не е изряден близо 4 месеца. Оказва се, че върху сметките на изпадналия бохем е наложен пълен запор заради неизплатени дългове. Поради тази причина той избягва каквото и да е банково опериране,с  цел да не даде и стотинка на лихварите.

Напук на фамилията си кризата удари и джоба на Славков, който буквално изпадна във финансов колапс в началото на тази година. Пред близки и познати Тодор не скри, че сметките му са изпразнени, кредитите непогасени, а бизнесът му едва крета да покрива и текущите разходи. въпреки финансовия крах обаче Живковият наследник продължи да живее нашироко, което още повече задълбочи ямата с кредити и заеми.

По договор Славков се е разписал срещу 50 000 лева хонорар, всичките от които обаче ще потеглят към кредиторите му. Жени Живкова тотално била вдигнала ръце от прахосничеството на брат си, заради което вече токазала да му помага финансово и той свързвал двата края сам.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !