Ето го зетя на Стоичков

Новият зет на футболната легенда Христо Стоичков е...

Родни звезди се страхуват от коклюша...

Не крийте, че не ваксинирате децата си!, призовава...

Кубрат бърка под полата на Андреа на откриването на “Версай”

отпечатай новината

16.10.2008 15:40 | Видян 49601 пъти | Гласували 2

Кубрат бърка под полата на Андреа на откриването на “Версай”

Ласките и целувките, с които Кубрат Пулев обсипа годеницата си Андреа, бяха най-интересното, което се случи на откриването на новия фолк-клуб “Версай”.

Звездната двойка за 2008-ма година предизвика мигновения интерес на журналистите още с появата си. Боксьорът е известен с това, че не обича да ходи по шумни купони, а фолк-певицата също се появява рядко и то най-вече в компанията на личните си пи ари.

Още на входа Андреа позира предизвикателно с двама лакеи, които нямаха нищо против да я гушнат. След като двамата влюбени се настаниха на ВИП-масите Кубрат не издържа на късата пола на половинката си и започна да завира ръцете си под нея, което предизвика истински медиен ураган от светкавиците на фотоапаратите и насочените като оръжие камери. Любовната игра на боксьора обаче продължи с нежни ласки по ръцете й, целувки по шията, бузите и устата, което тотално опроверга мнението, че той е силов играч в леглото, въпреки загадъчната синина на Андреа на дясното бедро.

За да разведри иначе скучната обстановка в заведението и приспивните речи на водещия Рачаков, Кубрат заключи с белезници Денди. Бигбрадъра му се опъна, но на помощ се притече и Митьо Крика, след което Денди капитулира с ръце зад гърба, хванати с белезници. Повече от половин час трябваше на неговия екип, за да го освободят от оковите.

Още снимки от въпросното събитие може да видите ТУК.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !