Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

1232 елфи и джуджета се събраха в София

отпечатай новината

22.12.2014 13:02 | Видян 1360 пъти

1232 елфи и джуджета се събраха в София

1232 eнтусиасти, маскирани като елфи и джуджета, се събраха снощи в най-големия увеселителен парк на закрито на Балканите, в опит да подобрят рекорд на Гинес. Беше спазен строгият регламент всички да са облечени в червено и зелено и да носят шапки с елфски уши, като организаторите предоставиха аксесоари на всички желаещи. Участниците бяха преброявани със строг пропускателен режим с гривни с уникални номера, като всяко влизане беше заснето в присъствието на нотариус. Най-малкият елф с костюм беше на 3 месеца, а най-възрастният участник - на 72 години.

„Въпреки силното желание на всички елфи и джуджета, за съжаление, не успяхме да подобрим рекорда на Тайланд от 1762 участника. Те ни изненадаха преди броени седмици. Ако се борехме с рекорда на Великобритания от миналата година с 1060 помощника на Дядо Коледа, щяхме да сме го бутнали“, обясниха организаторите от FUNtasy Ring Park. „Но пък се забавлявахме много и ще опитаме отново догодина. Няма да се отказваме“, категорични са те.

Един от участниците в опита за подобряване на рекорда получи уникален all-road велосипед с 3,7-инчови гуми, който се движи по всякаква настилка, включетелно лед и сняг. Още 20 награди от специалната „елфическа“ томбола ще бъдат обявени днес на фейсбук страницата на увеселителния парк и ще могат да бъдат получени срещу гривна с уникален номер.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !