Италианска пролет: Фото на деня

Италианска пролет: Фото на деня

Ето го зетя на Стоичков

Новият зет на футболната легенда Христо Стоичков е...

Гаджето на Дичо забременя чрез ин витро

отпечатай новината

06.01.2015 14:59 | Видян 1704 пъти

Гаджето на Дичо забременя чрез ин витро

Дичо няма да остане по-назад от бившата си изгора – актрисата Диляна Попова, и след броени месеци ще стане родител. Певецът се похвали, че през март ще стане баща на момиче. От 2 години той и любимата му Карина работели за наследник. След като така и не се получавало обаче, те си помогнали с ин витро процедура, за която се бръкнали с 3 бона.

„Още не знам за какво става въпрос, но се подготвям психически, че ще ставам баща“, призна бившият вокал на Д-2. Когато разбрали, че най-сетне Карина носи дете, решили от суеверие да скрият добрата новина дори от най-близките си приятели, пише „Всеки ден“. „Името й сме го решили още преди време, когато сме си говорили по тази тема. Детето ни обаче няма да е кръстено на името на близките ни, а сме си го избрали такова, каквото на нас ни харесва“, обясни музикантът пред Би Ти Ви вчера. Карина, която е графичен дизайнер, ще роди по естествен път.

Карина и Дичо са заедно повече от 7 години. Имали са една-две раздели, но след това са се събирали отново. Мечтаят да живеят един ден в Рим. Преди време музикантът се раздели с Диляна Попова именно заради желанието на актрисата да има дете, а той тогава бе категоричен, че не желае да става баща.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !