Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Благо държал Куини Алис на сухо 40 дни

отпечатай новината

11.01.2015 11:00 | Видян 3301 пъти

Благо държал Куини Алис на сухо 40 дни

Футболистът Благой Георгиев се е подложил на брутално въздържание, пише Blife. Той спазва всички пости, като освен, че изключва месо и млечни продукти от менюто си, той забравя за алкохола и плътските удоволствия.
 
„Въздържам се, защото това си е мърсуване по време на пости. Това е нещо нормално. Постът трябва да се спазва, защото е изпитание. Не е никакъв проблем за мен, защото го правя от 15-20 години. Не ми пречи по никакъв начин“, разказва спортистът пред „България Днес“.
 
Последното му подобно „приключение“ е започнало на 15 ноември и е завършило на Бъдни вечер. От Коледа насам Благой имаше възможност да навакса със своето гадже Куини-Алис. Двамата бяха на съвместен воаяж в Дубай преди празниците, който съвпадна с постите.
„Куини не е нито бременна, нито ще се женим. За всичко си има време. Хората може да говорят каквото си искат за нас, но все пак става въпрос за моя личен живот. Нека не ми се бъркат в него, както аз не се бъркам в чужди. Не виждам защо толкова се вглеждат във възрастовата разлика.
 
Има и много по-фрапантни примери. Прекарахме много хубаво в Дубай. Починахме, но в същото време не съм спирал да тренирам. Дори и в България играя всеки ден мачлета“, споделя Благо.
„С Христина сме в много добри отношения. Все пак имахме 10-годишна връзка. Няма никакви кавги и ревност, както се пише по вестниците. Останахме си много добри приятели“, заключи Георгирев за бившата си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !