Партийци от ППДБСС са 8 от 9 членове...

Експертно и открито управление от първия ден обещаваше...

Простреляха премиера на Словакия

Словашкият премиер Роберт Фицо е бил прострелян и ранен...

Отварачката се омъжи със стара рокля и палто за 14 бона

отпечатай новината

15.01.2015 13:00 | Видян 4035 пъти

Отварачката се омъжи със стара рокля и палто за 14 бона

Младоженката не се е скъпила за връхната си дреха, но пък за сметка на това й е досвидяло да си вземе нова рокля. Палтото от визон е закупено от Милано няколко седмици преди Мара и Християн Гущеров да подпишат. Двамата решиха да узаконят съжителството си няколко дни преди официалната сватба, за да не утежняват тържеството на 17 януари допълнително.

„Няма смисъл да влачат стотици гости до Гражданското и да се разтакават. Умишлено подписаха по-рано, за да може в събота да се насладят максимално на тържеството“, разказват роднини на Мария пред HotArena.net. Странно е тогава защо певицата се е стиснала за нова рокля в сватбения си ден. Оказа се, че тоалетът, с който подписа в Гражданското, е стар и носен.

С абсолютно същата рокля Мара бе на участие в Пловдив в началото на декември! Певицата цяла нощ забавляваше феновете си в задименото заведение, където гостите решиха, че е дошла по пижама. Роклята сигурно е маркова и скъпа, спор няма. Но е странно защо не си е купила нова за най-важния ден в живота си…

Снимка: Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !