12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Тодор Славков: Изпитвам носталгия по социализъма

отпечатай новината

26.01.2015 10:02 | Видян 5339 пъти

Тодор Славков: Изпитвам носталгия по социализъма

Тодор Славков от години е един от най-известните столични бохеми. Връзката му с Тодор Живков, както му е носил много привилегии, така и безброй негативи. Майка му Людмила Живкова умира, когато той е едва десет годишен и това оставя много тъжен отпечатък. След като завършва Софийската анлийска гимназия, Тодор заминава да следва икономика в Швейцария. Там го заварва новината за падането на социалистическия режим. Два дни след свалянето на дядо му от власт, срещу малък Тошко е заведено едно от най-дългите дела в историята на България за участие в групово изнасилване. След като прекарва около две години по арестите, обаче съдът го оправдава. В личен план Тодор Славков е щастливо необвързан и винаги заобиколен от красиви дами, борещи се за вниманието му. Жената, която владее сърцето му, обаче е дъщеря му Катя, която Тошко представи пред зрителите на „На кафе” преди няколко години. През 2009година Тодор Славков участва в единствения благотворителен сезон на Big Brother. Там той спечели огромно зрителско удобрение, което го постави на трето място в крайното класиране. Миналата година Тошко се завърна в къщата на Big Brother, този път в изданието All Stars, където отново спечели зрителите с естественото си държание и чувството си за хумор. След оспорвана битка за зрителския вот с близката си приятелка Катето Евро, Тошко спечели титлата „Любима риалити звезда на България”.

На финала като че ли не осъзнава това, което ти се случва, но сега си любимата риалити звезда на България.

Тодор Славков: Не е така, да не ги преувеличаваме нещата. Този формат знаеш, че може да го спечели всеки.

Не всеки може да го спечели. Кажи ми как си го обясняваш, че толкова хора гласуваха за теб?

Тодор Славков: Всички харесват големия шампион, става въпрос, че е факт. Не ми се вярваше до последно. Ще ти кажа и защо. Първо не вярвах, че ще ме пуснат да спечеля, става въпрос за хората, които правят предаването. Продуцентите се държаха добре, става въпрос, че имам някакви забележки, които въобще няма да ги коментирам. След като разгледах някои неща, въобще не съм се задълбочавал да гледам обстойно. Но никой в момента, както и преди 5 години не е заинтересован аз да печеля този формат. След като Джон Кери си замина преди няколко дни и ни каза какво да правим с енергетиката, такава мащабност не е имала от онези години, по време на Съветския съюз. Става въпрос, че никой не е заинтересован аз да печеля този формат.

Заинтересован или не, хората гласуваха за теб и явно никой не е може да направи същото.

Тодор Славков: Да, факт. Това е така. Мен това ме радва, определено.

Всички те познават, това е ясно. Но какво ти казват, радват ли ти се?

Тодор Славков: Да, радват се. Ефектът е същия, какъвто беше миналия път, когато излязох.

Имало ли е някой, който ти е казал нещо гадно?

Тодор Славков: Да, сестра ми каза разни работи, лоши неща. Все пак не си мисли, че се гордея с тези магарии по време на риалитито, но не се оправдавам.

Съжаляваш ли за нещо?

Тодор Славков: Не, за нищо не съжалявам. Ако тръгна да се оправдавам ще е още по-глупаво, така че каквото било, било.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !