Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Милко Калайджиев с мокет на главата

отпечатай новината

27.01.2015 15:24 | Видян 2868 пъти

Милко Калайджиев с мокет на главата

Най-известният мустак във фолка - Милко Калайджиев, от няколко месеца може да се похвали с гъста грива. Изпълнителят на „Къде си, батко" е броил 2 бона за нова коса, за да прикри олисялото си теме, научи „Всеки ден". Бат` Милко се е спрял на най-евтиния вариант. Затова и си личи от километри, че гривата му е 100% изкуственяк, смеят се колегите му.

Калайджиев е сред най-суетните мъже в жанра и въпреки че е прехвърлил 50-те години, все още иска да минава за плейбой. Темето на откривателя на Преслава прогресивно оплешивяваше и той най-после взе мерки, за да прикрие следите на времето. Мустакът на фолка се е спрял на изкуствената коса, но понеже явно не му се дават 5 бона за по-добро качество, си е взел перука тип „мокет". Тя е била прикрепена към скалпа му със специално лепило.

С новата грива Калайджиев трябвало да внимава, когато влиза в сауни и горещи басейни. Освен това трябвало да мие косата само със специален шампоан. Тя можело да се изправя с преса и сешоар, а след измиване се начупва леко. Отделно, Милко всеки месец грижливо боядисва растителността си, както и мустака при най-добрата фризьорка в родния си Свиленград. Фолк легендата сам издава, че държи страшно много на външния си вид и не излиза никъде, преди да прекара поне час пред огледалото.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !