Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Скалата прецака наш кечист

отпечатай новината

28.01.2015 17:14 | Видян 3594 пъти

Скалата прецака наш кечист

Българския кечист Александър Русев, който се състезава за Русия, се замеси в страхотен скандал. Той публично заплаши с бой голямата звезда в този спорт Дуейн Джонсън - Скалата. Нашият се вбеси, след като победета в турнира "Кралско меле" му бе отнета заради шуробаджанащина. Джонсън помогна на племенника си Роман Рейнс, който е една от младите звезди в кеча.

Двамата стигнаха до финала на ежегодната надпревара и българинът загуби след намесата на Скалата, който скочи на ринга и предреши изхода на битката. Това накара Александър да полудее от яд и да почне да сипе огън и жупел. Повече от 17 хиляди зрители бяха препълнили зала "Уелс Фарго Център" във Филаделфия за страхотното шоу.

Нашенеца в крайна сметка загуби, но не заради липса на качества, това се случи след като Скалата се притече на помощ на племенника си в най-критичния момент. Това се оказа фатално за Русев и той трябваше да се признае за победен. По трибуните побесняха и почнаха да скандират името на българина. Рейнс пък отнесе бурни освирквания.

В този момент на нашия му падна пердето и прекъсна интервюто на друга звезда - Джон Сина. Бесен на Скалата той грабна микрофона и започна да крещи на български: "Какво става тук?! Този Скалата какво ми се обяснява постоянно? За втори път ме прецаква. Ще го размажа", викаше Русец под бурните аплодисменти на публиката. Феновете на кеча с в очакване на третата част от войната. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !