Пенелопе Крус на 50 (ФОТОГАЛЕРИЯ)

Успешната и талантлива актриса в Холивуд - Пенелопе...

Княжевската пътека към Копитото -...

"Княжевската пътека към Копитото вече е частна и...

Ни Ло празнува Свети Валентин в Милано с Яна

отпечатай новината

09.02.2015 11:47 | Видян 2433 пъти

Ни Ло празнува Свети Валентин в Милано с Яна

Николета Лозанова ще празнува Свети Валентин в Милано, но освен любимия й Валери Божинов с тях ще бъде и приятелското им семейство – танцьорката Яна и бизнесменът Петко Димитров. Влюбените ще се отдадат на стабилен шопинг, като ще се възползват от големите намаления, които текат в момента.

Плеймейтката е обещала на дружката си Яна да я заведе в огромен мол близо до Милано, където имало страхотни оферти на маркови дрехи, пише в. Монитор. Тези дни Николета и екипът на предаването й „Папараци” бяха поставени в екстремна ситуация, след като писателят Денди не се яви на снимки за съвместно интервю с Евгени Минчев. Чешитът решил да не отиде в последния момент, без да предупреди.

След излъченото предаване на „Папараци” в неделя стана ясно, че заместник на писателя в разговора му с Минчев се оказала... Антония Петрова-Бередин. Носителката на титлите „Мис България 2009” и „Мисис Русия 2012” е сред най-върлите врагини на бившия ватман от известно време насам. Тя била извикана по спешност от продуцентите, като се наложило да се приготви за снимките за по-малко от час.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !