Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Няма да изключват системите на Боби Кристина

отпечатай новината

11.02.2015 16:36 | Видян 1756 пъти

Няма да изключват системите на Боби Кристина

Животоспасяващите системи на Боби Кристина няма да се изключват, заяви адвокатът на мъжа й Ник Гордън рано сутринта на 11 февруари. Така той отрече информацията на вестник „Ню Йорк пост", че двете семейства са решили да се спрат апаратите на намиращата се в кома дъщеря на Уитни Хюстън. Според някои източници майката на Уитни и баба на Боби Кристина - Сиси, пожелала животоспасяващите системи на внучката й да се спрат точно в деня, когато майка й почина - 11 февруари. Така двете щели да са заедно във вечността.

В деня, в който се навършват три години от смъртта на Уитни Хюстън, продължават да излизат нови подробности за живота и състоянието на единствената й дъщеря Боби Кристина, която е в кома от 31 януари насам. По време на разследването на обстоятелствата около припадането на 21-годишната девойка във ваната стана ясно, че и друг път тя е изпадала в подобно състояние, съобщава „Холивуд лайф".
Боби Кристина и друг път е получавала припадъци. Първият път е бил на 8 юли 2013 година, когато отново е намерена от приятеля си Ник Гордън. Тогава той заявил, че не знае тя да страда от някакво заболяване.

На тази дата Боби Кристина прпаднала на пода. Наложило се идване на линейка, която я откарала в болница „Еймъри" - същата, в която лежи и днес без да може да дойде в съзнание. Точно Ник Гордън е причината полицията да започне разследване на инцидента, при който приятелката му беше намерена припаднала във ваната и без да диша. Оказа се, че той е давал фалшиви показания. Негов приятел заяви, че Ник е чистил петна от кръв пред пристигането на полицията. Заговори се и за наркотици и домашно насилие.

Съседи на Ник и Боби Кристина са викали полицията седмица преди инцидента по сигнал за скандали и побои. Един от тях твърди, че двамата се удряли и обиждали. Още преди дни стана ясно, че по лицето и устата на момичето има рани, които засега са с неустановен произход.

В навечерието на годишнината от смъртта на певицата Уитни Хюстън семейство Браун най-накрая направи официално изявление за състоянието на Боби Кристина. Досега то упорито мълчеше и само отричаше всяка новопоявила се информация в медиите.

„Подкрепяме бдението със свещи за Боби Кристина. Семейство Браун е удивено от любовта и подкрепата на всички, които присъстваха. Но неверните информации, които продължават да се появяват в пресата, са възмутителни, лъжливи и ще бъдат наказани, когато му дойде времето. Особено фалшивите новини на TMZ, The National Enquirer, The Atlanta Journal Constitution и the Daily Mail (UK), които цитират полицейски източници, семейни източници и самия Боби Браун, ще получат моето внимание. Желанието да бъдат първи е замъглило преценката на много репортери, които се оставили точността на заден план. Това е криминално разследване и неговата обективност изисква запазване на мълчание", обяви Кристофър Браун, официален правен съветник на Боби Браун.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !