Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Радина Червенова остаря

отпечатай новината

12.02.2015 16:04 | Видян 2276 пъти

Радина Червенова остаря

Неподвластната на годините, неостаряваща Радина Червенова сякаш изведнъж се сблъска безмилостно с реалното време. Най-младоликата и красива телевизионна говорителка от около 6 петилетки видимо остаря. Хилядите фенове на Радина пред малкия екран установиха - природата си казва думата дори и при Червенова, ЕГН-то е безпощадно. Времето при някои може и да забавя въздействието си, но не забравя.

Водещата на новините по БНТ Радина Червенова гони 60-те, на 28 февруари ще навърши 57 г. Тя продължава да си е красива, но все повече зрители ехидно или не прибавят и едно „за годините си". Бръчките са задълбали по лицето на Червенова, особено от носа към устните, скулите на финото й лице вече не са така сочни - лъсва истината от екрана. Най се набиват обаче леко тъмни кръгове под очите въпреки грима.

Свикнала годините да не й личат, днес тв водещата вече е принудена да прибягва до някои трикове пред безпощадните камери. Зрители на новините по БНТ забелязват, че Радина вече няма кадри в близък план, за разлика от доста по-младия й колега Спас Кьосев, с когото заедно поднасят случилото се от деня.

В „По света и у нас" във вторник вечерта тази седмица Червенова е в „единичен" план - и то не от съвсем близо, само един път за няколко секунди, установи „Всеки ден". Но пък Радина непрекъснато е показвана отстрани. Операторите, явно с нейно съгласие, а по-вероятно по нейно желание, често я „ловят" изцяло отстрани, седнала на стола, докато води новините. А в този план нещата са наистина перфектни - тяло и най-вече крака на манекенка, макар и на близо 60 г.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !