12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Държат Милото за юздите!

отпечатай новината

25.02.2015 16:27 | Видян 1700 пъти

Държат Милото за юздите!

"Влюбена съм! Калин Сърменов е много красив мъж и нямам нищо против да вечеряме заедно. Ще съм много щастлива, ако се съгласи да излезем на среща, защото съм впечатлена от него." Това заяви пред "България Днес" фолкпевицата Ашли, която реши да разкрие чувствата си към актьора, направил запомнящата се роля на Милото.

"Нямам спомен да съм се снимал с това момиче. Принципно, като отида на светско събитие, много момичета се снимат с мен. За тях си е някаква случка, но аз не мога да ги запомня всичките. Да, нямам нищо против да отида на вечеря с нея, но ще взема с мен жена ми. Все пак някой трябва да ми държи юздите", коментира шеговито пред "България Днес" Милото. Той научи от вестника, че фолкпевицата има интерес към него, и прие цялата ситуация с чувство за хумор.

Любопитното е, че Ашли от дълго време е спрягана за гадже на шефа на музикална компания "Диапазон рекърдс" Ненчо Касъмов, който е неин шеф. Двамата често могат да бъдат видени в заведения в столицата, но и двете страни отричат между тях да има нещо повече от професионални отношения. "Ашли е много амбициозно момиче и вероятно затова си търси само успели мъже. Само тя си знае каква е истината, но вече става традиция да я гаджосват с популярни мъже", коментираха нейни колежки.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !