Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Желко Йоксимович идва с три тира техника у нас

отпечатай новината

05.03.2015 12:18 | Видян 1251 пъти

Желко Йоксимович идва с три тира техника у нас

Виртуозът на балканската музика Желко Йоксимович лично ще се погрижи за озвучаването и осветлението на сцената за първия му самостоятелен концерт у нас на 20 март в НДК. За целта три тира, пълни с техника и оборудване, както и екип от 20 специалиста ще пристигнат от Белград два дни по-рано в София, за да подготвят събитието.
Така освен на прекрасната музика на Желко, всички присъстващи ще имат уникалната възможност да се насладят на перфектното озвучаване с кристален звук и отлично осветление. Изпълнителят е перфекционист в работата си и затова държи под контрол всеки детайл от подготовката на събитието, което се очертава да бъде повече от впечатляващо.   
Както вече е известно, Йоксимович ще представи за първи път у нас шоуто „Balkan Bazar“, с което вече е обиколил повечето европейски столици, затвърждавайки за пореден път статута си на най-обичаната балканска звезда.
Съвсем скоро българските почитатели на Желко ще станат свидетели на един истински музикален шедьовър, в който се преплитат разтърсващи изпълнения, традиционни фолклорни инструменти и балкански емоции.  
Билети за концерта на 20 март 2015 все още могат да бъдат закупени на цени: от 30 до 50 лева в мрежата на Eventim. Начало 20:00 часа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !