Партийци от ППДБСС са 8 от 9 членове...

Експертно и открито управление от първия ден обещаваше...

Простреляха премиера на Словакия

Словашкият премиер Роберт Фицо е бил прострелян и ранен...

НиЛо обира Валери

отпечатай новината

16.03.2015 11:55 | Видян 5128 пъти | Гласували 1

НиЛо обира Валери

Скандално висока издръжка ще поиска Николета Лозанова при делото за развода и с Валери Божинов, твърди в. България днес. Плеймейтката е решена да вземе и последния лев на футболиста. Тя ще поиска огромния апартамент, в който двамата живееха в столичния квартал "Манастирски ливади". Той е придобит по време на брака и ще остане за дъщеря им Никол.

Силиконката ще се бори и за годишна издръжка от най-малко 250 хил. лева. Ако Валери не се съгласи доброволно да плаща солидната сума, вероятно двамата ще се срещнат в съда.

Божинов има опит в съдебните села. Близо две години с майката на сина му Валери-младши, Алисия, водеха тежка битка. Фолкпевицата поиска 20 хил. лева на месец. Валери не бе готов да дава такава сума. По това време той играеше в португалския "Спортинг" и получваше 100 000 евро на месец. Въпреки стабилната заплата Божинов бе готов да плаща по едва две хиляди месечно на майката на детето си под натиска именно на Николета. По това време тя бе твърдо убедена, че Валери не трябва да глези бившата си. След дълги дела двамата все пак се разбраха. Не е ясно колко точно дава Божинов, но Алисия изглежда доволна.

В нейната ситуация сега е плеймейтката. Тя ще трябва да се бори за всеки лев, който иска от Валери. Под наставленията на родителите и приятели Божинов не иска да осигурява повече материално жена си.
Снимка: bgdnes.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !