Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Щерката на Ризов и Симеонова ще подгрява концерта на “Ку-ку бенд”

отпечатай новината

18.03.2015 16:02 | Видян 3559 пъти

Щерката на Ризов и Симеонова ще подгрява концерта на “Ку-ку бенд”

Виктория Ризова - 16 годишната дъщеря на продуцента Денис Ризов и тв водещата Наталия Симеонова, облечена в народна носия, се яви на кастинга за подгряваща група на “Ку-ку бенд”, съобщава "24 часа". Талантливото момиче пя с вокална формация “Нуша”, заедно с още 9 певици.

“За първи път видях майка ти, когато тя беше в 8-и клас. С баща ти ни свързват много неща. Най-малкото - направихме турне в Америка. Радвам се, че си тук”, каза Слави Трифонов, след като разбра кои са родителите ѝ. Певиците от “Нуша” се познават отскоро - те са от различни краища на страната - София, Бургас, Монтана, Перник, Търговище, Радомир и село Кътина. Събира ги музикалният педагог Нели Андреева, която пуска съобщение във фейсбук, че търси изпълнители, за да сформира група. Изданието с тяхното изпълнение беше излъчено миналата седмица в “Шоуто на Слави” по Би Ти Ви. И Трифонов обяви решението си - “Нуша” ще подгрява големия концерт. Обаче няма да са сами. На сцената ще излезе и вокалният състав “Нова музика” на Аделина Колева - тя е човекът, който тренира почти всички успешни участници от музикалните формати.

Те със сигурност ще пеят, а една от трите групи - “Обратен ефект”, Funky Miracle или Karandila Junior, ще свирят. Изборът ще е на зрителите, които ще гласуват на сайта на предаването. Големият концерт, който ще има публика от около 17 000 души, ще е на 25 април в “Арена Армеец”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !