Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Кари Брадшоу не остарява

отпечатай новината

24.03.2015 11:23 | Видян 1512 пъти

Кари Брадшоу не остарява

Сара Джесика Паркър наскоро се завърна на снимачната площадка за ролята си в новия сериал „Развод”, в който се опитва да разказа съпруга си и да започне живота си наново. След „Сексът и градът” актрисата дълго време нямаше запомнящи се изяви на екрана и феновете ѝ бяха притеснени Кари Брадшоу се е отказала от филмовата си кариера.

Сара се бе отдала на семейството си и по думите ѝ просто не е получила достатъчно примамлива роля, за разгърне потенциала си пред камерата. Актрисата е на 49 години, но не това е причината да не я засипват с водещи роли.

Тези дни Паркър качи няколко снимки в социалната мрежа, с които доказа, че Кари не остарява!  Досущ като колежката си Брук Шийлдс, която демонстрира перфектните си форми, карайки сърф по плажовете, и Сара се е запалила по водните спортове. Актрисата отмаря с приятелки на островите Кайкос и се щракна в едноместно кану, което е и новата ѝ страст.

„Приятно съм изненадана от прогреса, който правя. Само още 8 дни и този каяк може да ме закара до Сан Хуан”, пошегува се в мрежата звездата. Освен да пори вълните с кануто, Паркър разкри, че релаксира в женска компания на плажа и плува с делфини.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !