12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Мила Кунис на съд за 5 бона

отпечатай новината

23.04.2015 11:07 | Видян 1453 пъти

Мила Кунис на съд за 5 бона

Приятелка на Мила Кунис от нейното детство е завела дело срещу актрисата за кражба на пиле – домашен любимец. Според Кристина Каро актрисата, с която са били "неразделни", докато са учели в начално училище в Украйна, е отговорна за изчезването на пилето Доги.

Кристина твърди, че е обичала пилето като куче, също както и Мила, която често е идвала в къщата й, за да си играят с животното. И когато изведнъж то изчезнало бъдещата актриса е признала, че тя го е откраднала. Мила е казала на своята приятелка: "Кристина, ти може да имаш всяко друго пиле за домашен любимец, имаш цяла птицеферма".

Според пострадалата приятелка загубата на скъпото животно в ранна детска възраст я е накарало да стане "емоционална развалина" и се е нуждаела от терапия. Когато обаче се е преместила в Лос Анджелис, за да работи върху музикалната си кариера близостта й с Мила Кунис е върнала спомените от травмата и тя отново има нужда от лечение.

Кристина иска от актрисата обезщетение в размер на 5000 долара, с които да бъдат покрити разходите за терапевт и като компенсация за емоционалния стрес, който й е бил причинен.
Снимка: бта

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !