Мария Бакалова ще снима с Райън...

Българската актриса Мария Бакалова ще участва в...

Ето как изглежда Airbus A380 отвътре

Ето как изглежда Airbus A380 отвътре

Новият албум на Снуп Дог „BUSH“ излиза на12/05

отпечатай новината

28.04.2015 18:02 | Видян 1426 пъти

Новият албум на Снуп Дог „BUSH“ излиза на12/05

“Bush“, новият албум на музикалната икона и бизнес гуру - Снуп Дог излиза на 12 май, 2015 от каталога на Columbia Records. У нас албумът ще бъде издаден от Вирджиния Рекърдс/Sony Music в деня на световната премиера и е наличен за предварителни поръчки в най-големия онлайн музикален магазин – www.musicmall.bg.

“Bush” е изцяло продуциран от носителя на Грами Фарел Уилямс и е общ проект на двете криейтив компании на артистите - Doggy Style Records и I AM OTHER.  

Култовото партньорство между старите приятели, Снуп Дог и Фарел Уилямс, идва след редица успешни колаборации в студиото,  които водят началото си преди повече от десет години. Сътрудничеството започва, когато двамата си обещават да върнат обратно в песните липсващия позитивен дух в съвременната музика, създавайки парчета посветени на по-доброто настояще и идеалистичното бъдеще.  

Смесица от фънк с R&B и поп звучене, “Bush” се разкрива в целия си „фънкарски блясък”, казва самият Снуп и допълва: „Албумът е тотално различен от всичко до момента, което съм правил”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !