Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Третото издание на албума „Косата днес" излиза на пазара

отпечатай новината

29.04.2015 17:11 | Видян 781 пъти

Третото издание на албума „Косата днес

В края на април „Ентусиаст“ публикува третата книга на топкоафьора Георги Петков - „Косата днес. Стъпка по стъпка с Георги Петков“. Аналогично на предходните издания, и новото ще предопредели тенденциите в официалните и сватбените прически за 2015 г., пречупени през авторското виждане и доказано безупречен стил на Георги Петков. Луксозното издание, което представлява двуезичен албум на български и английски език, представя селекция от актуални решения за косите както за дамите, така и за господата, представени със стилни фотосесии, обединяващи всички елементи – коса, грим и тоалет в цялостни актуални визии.

Всяка тенденция е претворена във впечатляваща модна фотосесия. Фотографи на поместените снимки в албума са Георги Андинов, Дилян Марков и Диляна Флорентин. Модели са неотразимата Алекс Раева и топманекени от „Визаж“ и „Ивет Фешън“, сред които Кристина Милева, Лиляна Станаилова, Атина Иванова, Миглена Христова и други. В книгата е включено практическо ръководство, съдържащо безценни съвети за направата на бърза и безупречна прическа. Стъпка по стъпка са показани прически с всички прилежащи техники и трикове на професионалиста.

Абсолютен хит в дамските прически за сезона са небрежните кокове. Няма да сбъркате,  ако за специален повод заложите на романтична прическа или небрежно прибрана коса. Новата тенденция е миксирането на плитки, дантели от плитки, диадеми от плитки и къдрици в прибрана коса. Un-done стилът коса е особено подходящ да се комбинира с романтична сватбена рокля или официален тоалет. За дамите, които желаят да бъдат с пуснати коси, вариантите са по-строгите ретро вълни или стилизиране на косата във вълни с плитка. Най-актуалният тренд за лятото ще е венецът от орхидеи, но вие ще сте на гребена на вълната дори и с една орхидея, елегантно вплетена в кока или вълните от коса. Други акценти за прическите са големи аксесоари за коса от метал или кристали.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !