Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Иван Звездев с първа победа в И аз го мога

отпечатай новината

07.05.2015 13:07 | Видян 1369 пъти

Иван Звездев с първа победа в И аз го мога

Адреналин, танци и ловкост белязаха деветия лайв на „И аз го мога”. „Изискванията ни към вас стават все по-големи, но това е нормално, предвид наближаващия край на предаването.”- коментира оценките си журито. Иван Звездев триумфира с невероятното си представление на баланс на чинии. Докато балансираше, той правеше и това, което умее най-добре - да готви. Успя да впечатли журито и те определиха представянето на готвача като най-доброто му до момента в шоуто.

Симона Пейчева и Петко Димитров представиха невероятно адреналин шоу, а Симона беше победителят от него. Златното момиче претърпя тежък инцидент по време на генералната репетиция и докторите я посъветваха да почива. Тя обаче не послуша съвета им и се впусна в предизвикателството си с пълна сила.

Ники Георгиев и Яна Маринова буквално си „играха с огъня” и изпълниха огнено лимбо. Яна призна, че стихията я привлича, а журито я определи като категоричен победител от двубоя с 3:0 точки.

Поли Генова се върна в играта с невероятно представяне на raga dancehall. Нейната победа беше трудна, защото й опонира самият Алфредо Торес, но журито призна, че през цялото време е наблюдавало само нея.

Жана Брейчева и Камен Воденичаров имаха за задача да балансират изключително скъпи и тежки порцеланови вази. „Това не е труден, това е невъзможен номер”- коментира Елена Петрова. За да избегнат инцидент с 1000-годишните вази, двамата балансираха обикновени такива, а Жана беше определена за по-добрата.

Следващата сряда в 20 часа в „И аз го мога” ще наблюдаваме въздушна акробатика на мрежа, рапиране, жонглиране, огнено шоу и музика, произведена от кристални чаши.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !