Бриджит Бардо: 4 брака, 100 любовника...

Серийната съблазнителка Бриджит Бардо пленяваше кино...

Mazda с нов кросоувър

По време на изложението в Китай Mazda представи концепта...

Невероятен Бахаров в "Игра на тронове"!

отпечатай новината

02.06.2015 16:52 | Видян 1728 пъти

Невероятен Бахаров в

Социалните мрежи гръмнаха след блестящото представяне на Захари Бахаров в петия сезон на култовия сериал Game of Thrones (Игра на тронове). Българският актьор влиза в ролята на Лобода, член на племето Ден, дивашки клан от канибали, чийто водач Стир беше убит от Джон Сняг в четвърти сезон.

Снощи в 21:00 часа феновете се насладиха на премиерата на 8 еп. - "Суров дом" - на голям екран на открито в Римския стадион в Пловдив. Бахаров бе на прожекцията и раздаде автографи преди началото й.

Началото на турнето, посветено на култовия сериал, беше дадено с нощна кино премиера в 04.00 ч. сутринта на 13 април в София. Тази година в 170 държави, сред които и България, поредицата беше излъчена по телевизионния канал на HBO по едно и също време заедно с американския дебют. Най-ранобудните и верни зрители могат да гледат всеки епизод в 04.00 сутринта, уточняват от "Стандарт". Настоящият Пети сезон на Game of Thrones се снима в пет държави на 151 снимачни площадки за 240 снимачни дни. Участват 166 актьори, над 1000 души снимачен екип и повече от 5000 статисти. Сериалът се гледа в 193 страни по цял свят.

снимка: "24 часа"

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !