Пенелопе Крус на 50 (ФОТОГАЛЕРИЯ)

Успешната и талантлива актриса в Холивуд - Пенелопе...

Княжевската пътека към Копитото -...

"Княжевската пътека към Копитото вече е частна и...

Галин: Фики пуска гей компроматите срещу мен

отпечатай новината

03.06.2015 13:03 | Видян 4396 пъти

Галин: Фики пуска гей компроматите срещу мен

Репортер на „ШОУ” се натъкна на скандална новина, свързана с фолк-тийнидола Галин. Оказа се, че певецът е „скрита лимонка“ и, въпреки че се прави на света вода ненапита, в личния си живот е доста разкрепостен. Макар в момента Галин да е в пика на музикалната си кариера, той не може да изпита пълно щастие от успеха, тъй като има сериозен проблем в личен план, който е изместил почти изцяло фокуса от пеенето и публиката.

От известно време певецът, който според интриганти „се къпе и на двата бряга”, се забивал със своя съгражданка от Добрич – Велизара, която преди дни била абитуриентка. Само преди няколко седмици двамата спрели да се виждат. Наши източници издават, че Галин и Зара се „ползвали” взаимно за секс и нямали сериозни намерения един към друг. Зрелостничката обаче изненадала певеца преди седмици с новината, че е бременна.

Изпълнителят изпаднал в истински шок, започнал да се отмята от действията си и да прехвърля „вината“ на други. Той отказал да приеме, че това е истина и че именно той е забременителят на абитуриентката. Галин веднага споделил на аверите си за случката, която достигна до ушите и на нашия репортер. Певецът бил най-силно притеснен новината да не достигне в медиите, откъдето да научат и неговите родители.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !