Пенелопе Крус на 50 (ФОТОГАЛЕРИЯ)

Успешната и талантлива актриса в Холивуд - Пенелопе...

Княжевската пътека към Копитото -...

"Княжевската пътека към Копитото вече е частна и...

Ирен Кривошиева влиза във „ВИП брадър” за 150 бона заедно с мъжа си

отпечатай новината

09.06.2015 09:48 | Видян 1426 пъти

Ирен Кривошиева влиза във „ВИП брадър” за 150 бона заедно с мъжа си

Актрисата Ирен Кривошиева отново е получила предложение да участва във „ВИП брадър”. За хонорар от 150 000 лв. тя е готова да влезе, въпреки че предишния път участието й доведе до сериозен разрив с баща на сина й – Стефан Данаилов, научи Блиц. „Отношенията ни със Стефан Данаилов са прекрасни, чуваме се често – както аз, така и синът ми. Разговаряли сме с него за всички и той ми прости за участието във „ВИП брадър”. Да, той беше прав, че не трябваше да влизаме в къщата, но вече ми прости”, заяви Ирен пред столично издание.

Тя сподели, че за пръв път от дълго време от филмовата гилдия я потърсили, за да коментира избора на най-любим български филм, който се състоя вчера. Тя била изненадана, тъй като след „ВИП брадър” никой не искал да говори с нея. „Тогава се сетих за думите на Стефан да не влизаме в подобен тип шоу, защото ще си затворим всички врати за години. И както в повечето случаи, беше прав. Но ние с него вече си говорим често и отношенията ни са прекрасни”, сподели тя.

За 150 бона Ирен е готова да влезе пак в къщата и то със съпруга си – оператора Николай Николов. Засега, обаче, не е дала съгласието си.

снимка: нова тв 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !