Партийци от ППДБСС са 8 от 9 членове...

Експертно и открито управление от първия ден обещаваше...

Простреляха премиера на Словакия

Словашкият премиер Роберт Фицо е бил прострелян и ранен...

Том Круз отново става Маверик

отпечатай новината

30.06.2015 16:13 | Видян 1635 пъти

 Том Круз отново става Маверик

Звездата на Холивуд Том Круз има намерение да се върне в ролята на пилота от американския военен флот Маверик, в когото той се преобрази във филма "Топ гън" преди близо 30 години, пише в. "Дейли мейл". Fригиналната лента беше заснета през 1986 г. с прекрасното партниране между Том Круз и Кели МакДжилис.

Втората серия на "Топ гън" не тръгна, въпреки подкрепата на продуцента Джери Брукхаймер. Но миналата седмица Дейвид Елисън, директор на продуцентската компания "Скайданс", потвърди, че се работи по сценария. Той ще е дело на Джъстин Маркъс, който е оценяван като много надарен автор, можещ да покаже на света в какво днес са се превърнали бивши пилоти от бойния флот.

Идеята за филма е, че днес бойната авиация вече е навлязла в епохата на безпилотните самолети и технологии пето поколение, а ерата на въздушните битки и бойните пилоти приключва. Отново основният сюжет ще бъде концентриран върху личността на Маверик, макар че известният в миналото боен пилот днес е с 30 години по-възрастен. И доколкото не може да има "Топ гън" без Маверик, то Маверик ще изпълнява ролята.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !