Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Ето къде ваканцуват звездите през лятото

отпечатай новината

13.07.2015 11:32 | Видян 1874 пъти

Ето къде ваканцуват звездите през лятото

Всеки от идолите на милиони хора, болезнено обсебени от света на шоубизнеса, разпускат из разнообразни, но винаги престижни, ваканционни кътчета из земното кълбо. За това лято от Daily Mail изготвиха импровизиран списък с местата, на които е най-вероятно да срещнете холивудска звезда. Освен типичните локации с изглед към море или океан и селекция от разкошни вили и хотели.

Но класиката си е класика. Любимо място за отдих на асове от развлекателната индустрия си остава милионерската дестинация с изобилие от свръхскъпи вили Хемптънс, Ню Йорк.

За съжаление на всички хора с вкус, Хемптънс се оказва привлекателна дестинация и за клана Кардашиян.

Друго място, на което могат да бъдат засечени знаменитости е Френската Ривиера. Сезонът на звездите започва още през май по време на фестивала в Кан и продължава цялото лято, където в свръхскъпите хотели на булевард “Кроазет” се роят лица от филмови плакати и концертни турнета, за да се наслаждават на класическа средиземноморска ваканция.

Турът на шоубизнес елит из Френската Ривиера продължава в Сен Тропе – едно от любимите места за почивка на Джей Зи и Бионсе, които може да нямат особено големи заслуги към качествената музика, но успяха да изградят огромна индустрия и се превърнаха в маркетингови феномени в социалните мрежи.

Езерото Комо в северна Италия е предпочитаното място за почивка на Джордж Клуни, който има и вила там. По-младите риалити и музикални звезди на инстаграм-поколението пък често се отбиват в разрастващия се като във футуристичен филм арабски град Дубай.
За всички останали има Маями.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !