Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Лора Крумова отслабна с хипокси

отпечатай новината

13.07.2015 14:12 | Видян 1678 пъти

Лора Крумова отслабна с хипокси

2-годишните опити на Лора Крумова да свали излишните килограми, най-после се увенчаха с успех. Промяната във визията на журналистката е видима, а Лора не можела да се нахвали пред приятелки, че най-после е влязла във форма, пише „Уикенд“. Водещата на публицистичното предаване „Комбина” по Нова телевизия даваше мило и драго, за да свали поне 2 размера от дрехите си. Оказа се, че единствено 3-часовото предаване в съботния следобед, което води с дългогодишната си колежка и приятелка Галя Щърбева, успя да я мотивира.

През годините Крумова никога не е крила, че има проблеми с килцата и самата тя е споделяла различните методи, чрез които е опитвала да отслабне.

Очевидно отчаяна, че диети, спорт и хранителните режими не помагат, тя е решила да се бръкне на дълбоко в джоба, но да получи желания ефект. Новият метод, чрез който Лора успя да влезе в дрехите си от преди раждането на сина си Явор, се казва хипокси терапия.

Скъпоструващите процедури гарантират бързо отслабване и са истински хит сред холивудския елит. 12 процедури в рамките на 2 седмици стрували 1200 лева, но гарантирали свалянето на няколко килограма. Резултатите при Лора също дошли сравнително бързо.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !