Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Свекървата спасява Бранджелина

отпечатай новината

29.07.2015 12:53 | Видян 2022 пъти

Свекървата спасява Бранджелина

Майката на холивудския актьор Брад Пит се е заела усърдно да предотврати развод с Анджелина Джоли. Слуховете, че звездното семейство се тресе от проблеми и е на крачка от раздялата, занимават вече не само Холивуд, но и целия свят. В тази критична ситуация се намесва Джейн Пит, твърдят таблоидите.

Смятаната за една от най-стабилните двойки изживява сериозен разрив. Според запознати 40-годишната Анджелина непрекъснато следи привлекателния си и известен съпруг. "Анджи навлиза прекалено много в личното му пространство. Тя е изключително ревнива и постоянно го контролира“, казват близки до семейството. Заради това дебнене скандалите зачестяват, а 51-годишният Брад вече сериозно мислел за развод.

Но майка му Джейн не ще и да чуе за скъсване. Бившата педагогическа съветничка пробва да помири знатните съпрузи и да ги тласне към компромис. "Опитвам се да обясня и на двама им, че в брака има добри и лоши моменти, но ако се подкрепят, ще преодолеят кризата. Все пак на първо място трябва да помислят за децата“, разсъждава свекървата. Още когато Брад и Анджелина се събраха преди години, Джейн многократно обяви пред медиите, че много харесва снаха си. Бабата често помага и в отглеждането на 6-те деца на холивудското семейство, 3 от които са биологични, а другите - осиновени.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !