Лена фалшифицира подписи заради Киро:...

Фалшиви документи, подписани с електронния подпис на...

Ето журито на 77-ия фестивал в Кан

Журито на 77-ия фестивал в Кан, председателствано от...

Меденият месец на Анистън и Теру струва 1 млн.

отпечатай новината

11.08.2015 11:34 | Видян 1367 пъти

Меденият месец на Анистън и Теру струва 1 млн.

Актьорите Дженифър Анистън и Джъстин Теру, които се венчаха на тайна церемония в сряда, пристигнаха на меден месец в Бора Бора, френска Полинезия.

Младоженците били заснети на пристигане на екзотичното райско кътче, където ще се уединят в следващите дни. Двойката била засечена първо на летището в Ел Ей, а после и на слънчевото място, на което миналата година празнуваха 2 години от годежа си.

Очаква се те да отседнат в луксозния курорт "Four Seasons", където едноседмичният престой може да струва 1 млн. долара. След дълго чакане и внимателно следене от страна на медиите звездите си казаха "да" на тайна церемония в сряда в имението им в Бел Еър.

Ден по-късно двамата пристигнали на острова, където обаче няма да бъдат сами. Според "US Weekly" се очаква техни близки приятели да се присъединят към тях по-късно тази седмица. На острова ще има и второ парти на 10 август за 44-тия рожден ден на Джъстин Теру.

Източници разкриха, че майката на булката не e присъствала на сватбата. Смята се, че актрисата носела лятна бяла рокля, а не традиционната булчинска, а някои гости дори били по дънки, тъй като Дженифър им казала, че празнуват по-рано рождения ден на Джъстин.

За да скрият големия си ден младоженците направили и невъзможното. Те използвали като склад съседно имение, в което били складирани маси, столове, украса с обикновени коли, така че никой да не забележи особено движение около имението на актьорите. Между двете къщи има буйна растителност, така че на практика никой нямало как да види пренасянето на всичко необходимо за голямото тържество. Всички хора от персонала, готвачи и сервитьори не предполагали за какво събитие са наети.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !