Качествен контрол: Фото на деня

Качествен контрол: Фото на деня

The Telegraph включи Созопол в...

Игнорирайте пренаселените курорти и вместо това се...

Геро разпуска със съпругата си в Лозенец

отпечатай новината

11.08.2015 14:46 | Видян 1591 пъти

Геро разпуска със съпругата си в Лозенец

И тази седмица в Hacienda Beach се забавляваха редица популярни личности, за които Лозенец е любимата парти дестинация. Най-голямо внимание привлече присъствието на актьора Герасим Георгиев-Геро. Водещият на „Господари на ефира“ бе заедно със своята съпруга Цвети, с която разпускаха до малките часове на нощта. Те бяха избрали компанията на Димитър Тодоранов и продуцента Джуди Халваджиян.

Говори се, че тримата подготвят нов проект, чиято премиера ще е през есента. Както е известно собственика на Hacienda продуцира през миналия сезон театралния спектакъл „Свалячи“ от Елин Рахнев, а в главните роли се превъплатиха Геро и Малин Кръстев.   Почти всяка вечер в компанията на свои приятелки е и шахматната шампионка на България Антоанета Стефанова, която се оказа, че е фенка на партита с българска музика.

Спортиската дори се пробва да изпее песен по време на традиционното караоеке, което трети сезон препълва хитовото заведение. На съседно сепаре компания и правеше Жана Бергендорф и Моисей, които са неразделни. Двамата изпълнители през деня разпускат на малкия плаж в курортното градче, а вечер се забавляват от сърце. Скоро предстои на музикалния пазар да се появи и общото им парче.

През уикенда в заведението се появи и рап звездата Спенс, който почива на един от известните къмпинги в района. Hacienda Beach в Лозенец е любимия клуб и на едни от най-желаните свободни мъже в България. Не случайно тук на 15 август ще бъдат раздадени призовете Ерген на годината.

Родните мачовци бяха истински впечатлени от звездното присъствие на топ-моделките на „Визаж“ Надин Хайдар, Фани Хараламбиева и Натали Вълчева, която е актуалното гадже на футболиста Илиян Мицански. Мис България Роси Иванова пък предпочете вечерта с българска музика в Hacienda, а една от най-красивите жени в България пристигна в компанията на екс-транспортния министър Кристиян Кръстев. Почти всяка вечер в Hacienda отбелязва присъствие  и моделката Велина Узунова, която преди дни засне ексклузивна фотосесия по актулните плажове на Лозенец.

На 13 август  ще гостува Любо, който ще изнесе авторски концерт. Момчетата от Ъпсурт ще забият на 18 август на традиционното черно парти. На 22 август пък ексклузивно в Лозенец пристига световната DJ легенда Cludio Holze, който ще пуска любими хитове за всички фенове на електронните партита.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !