Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Доктор Енчев смуче сланините на брат си

отпечатай новината

12.08.2015 15:45 | Видян 1980 пъти

 Доктор Енчев смуче сланините на брат си

Д-р Ангел Енчев и брат му Невен се оказаха по-суетни дори от любимите си клиентки–звезди, фолк певици, плеймейтки и милионерски съпруги. Двамата редовно се подлагат на разкрасителни процедури.

Силиконовият гуру д-р Енчев, в който се кълнат звездите от шоубизнеса, защото им дава всичко, от което Господ ги е лишил, с изключение на интелект, е по-суетен и от тях самите. Заедно с брат си Невен Енчев, той редовно се подлага на разкрасителни процедури.

Пластичния хирург има доверие само на брат си, който се подвизава в общата им клиника, но предпочита да стои далеч от прожекторите. Ангел често се оперирал, главно му се правела липосукция, за извайване на тялото, пише "Галерия".

Брат му не остава по-назад и кара популярния си близнак да смуче мазнините му поне веднъж в годината. Цялото семейство изглежда е неразривно свързано с пластичната хирургия, дори и половинката на Енчев–Теди Велинова.

Манекенката обира погледите на всички заради стройната си фигура. Конкурентки от бранша дори я проклинат, че е успяла да се намърда в леглото на комерсиалния хирург и си позволява всякакви процедури, по всяко време.

На критиките Велинова отговоря с изявления, че е харесван моден стилист и е предпочитана от много звезди. Мнозина обаче се съмняват, че с парите от този бизнес може да си позволи — екзотичните пътувания до Италия, Малдивите и други 7-звездни дестинации.    

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !