Мениджър принуден да разкрие...

Управител на компания за контрол на вредители и...

15 000 пяха с Човека глас, Лили му...

Азис се появи в шлейф, Софка, Галена и синовете му го...

Избраха Врачански за най-желан ерген

отпечатай новината

17.08.2015 12:53 | Видян 1300 пъти

 Избраха Врачански за най-желан ерген

На традиционната Нощ на ергените в Hacienda Beach в Лозенец, бяха обявени резултатите от класацията Ерген на годината.

Тя се провежда за втори път, а тази година най-желаните мъже в България бяха избрани от водещите лайфстайл журналисти в България. Близо 80 бяха актуалните господа, разпределени в категориите Шоубизнес, Бизнес, Политика и Спорт.

Ергените бяха селектирани сред най-популярните свободни мъже в България, тези за които всички говорят в публичното пространство.

Победител в категория Шоубизнес стана актьора Калин Врачански, за втори път победител в категория Спорт е тенис звездата Григор Димитров-Гришо, в категория Бизнес първото място е за Теодор Минев, а в категория Политика най-много са гласували за депутата от коалиция България без цензура Мартин Иванов.

Някои от най-оборотните господа в България се събраха на специалното парти под наслов Нощта на ергените и се забавляваха до ранни зори в Лозенец.

Присъствие отбеляза дори певицата и тв водеща Камелия, която предпочете да е инкогнито и дори отказа да позира пред фотографите. Светска премиера направи поп певицата Маги Джанаварова, която официално представи новия си приятел.

Чаровните промоутърки на Exclusive бяха атракцията на вечерта, а всички мъже си направиха снимки за спомен с тях. През септември в София всички призьори от класацията Ерген на годината ще получат своите кристални статуетки.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !