Беззаконие: Авторите на Под прикритие...

Във връзка с публично обявените намерения на телевизията...

Презастрояване, Тибет: Фото на деня

Презастрояване, Тибет: Фото на деня

Анелия Раленкова се омъжи за US милионер

отпечатай новината

27.08.2015 09:26 | Видян 5168 пъти

Анелия Раленкова се омъжи за US милионер

Някогашната най-сексапилна гимнастичка от златното трио - Анелия Раленкова, долетя на родна земя от Америка, за да се омъжи за любимия си Джон. Радостната новина съобщи Илиана Раева, която кумува заедно с половинката си Наско Сираков на свидната дружка от най-хубавите си години, научи Всеки ден.

„Анелия ми се обади по телефона от Америка и ми каза, че иска аз и Наско да сме кумове на брака й с любовта на живота й Джон. Каза, че иска да се омъжи в България през август и на сватбата ще присъстват само няколко човека. Шаферка беше само Славея, защото Вили е в чужбина", сподели за събитието златното момиче. Илиана и Наско се впрегнали като никога и организирали страхотен купон в столично заведение.
За сватбата си Раленкова облече шармантна цветна рокля до земята, а съпругът й бе с тъмен костюм.

Макар и вече прехвърлили 50-те, Илиана и Анелия се впуснаха в кръшни хора на сватбения купон, а Наско Сираков поведе редицата с бяла кърпичка. Илиана не скри, че прелива от щастиe, защото океанът я дели от първата приятелка навремето вече 30 години. Някогашната всенародна любимка Анелия, която заедно с Илиана Раева и Лили Игнатова окичи родината с медали, замина за САЩ още през 1989-а. Докато тук преходът пробиваше мъчително, грацията обикаляла от клуб на клуб, за да пробие в спорта там. Тогава се чудела какво да прави със сина си, който бил едва на годинка и се налагало да живее при родителите й в България, за да го гледат. По-късно успяла да го прибере при себе си.

Талантът на златната Раленкова блеснал и в Америка и дори кметът на Сиатъл я наградил с орден заради усилията й в спорта, след като броят на възпитаничките й прескочил цифрата 200, и дори й отпуснали милион долара, за да реставрира местно училище. На чужда земя Раленкова родила второ дете, но не желае да говори за бащата, с когото не били един за друг и пътищата им се разминали. Анелия споделила на Илиана, че още от първия миг разбрала, че мъжът на живота й е именно американецът Джон, който я подкрепял и разбирал за всичко. Навремето, в разцвета на соца, Анелия, Илиана и Лили бяха неразделно трио по световните сцени. Сега на сватбата на Раленкова не е била най-темпераментната от трите - Игнатова, тъй като от години се е затворила вкъщи, едва свързва двата края и не се вижда с никоя от златните гимнастички.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !