Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Сюзън Сарандън с разбито сърце, младият й любовник я заряза

отпечатай новината

07.09.2015 12:58 | Видян 1536 пъти

Сюзън Сарандън с разбито сърце, младият й любовник я заряза

68-годишната американска актриса била изоставена от 38-годишния си любовник, но не заради по-млада жена от нея. Сюзън Сарандън е наранена, тъй като Джонатан Бриклин се хвърлил в обятията на 64-годишната внучка на Пабло Пикасо - Марина.
5-годишната връзка на холивудската звезда с 30 години по-младия от нея мъж е преминала през раздели и сдобрявания. Двамата уж бяха скъсали през март тази година, но обявиха, че си остават добри приятели, и продължиха да се срещат.
През юни отново започнаха да се появяват заедно по светски събития и медиите заключиха, че отново са се събрали.
Затова и сърцето на Сюзън било разбито, когато разбрала, че Бриклин е започнал да прекарва много време с 64-годишната Марина Пикасо. Внучката на прочутия художник освен това инвестирала в неговия бизнес с клубове за пинг-понг, твърди в. "Ню Йорк дейли нюз".
Марина имала намерения да вложи пари и в сърфклуба му на закрито. Раздялата през март между Сарандън и Бриклин била по-скоро по нейно желание. Тогава тя научила, че Джонатан ще участва в риалити шоуто Connected. В него в продължение на няколко месеца 6-има участници коментират пред камерата отношенията с половинките си. Когато видяла името си в списъка на тези, чийто личен живот ще бъде изложен публично в най-интимни подробности, актрисата поискала да сложи точка на връзката си с много по-младия от нея мъж.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !