12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Слави бесен заради Габи

отпечатай новината

10.09.2015 10:02 | Видян 2603 пъти

Слави бесен заради Габи

Слави Трифонов е бесен от финала на детската "Евровизия", научи "България Днес". Причината е неговото изрично желание победител в надпреварата да бъде момче.
Изборът на зрителите обаче определи 12-годишната Габриела Йорданова от Русе да представи страната ни на предстоящото певческо състезание. Габи получи най-много гласове на финала на кастинга от жури и публика с изпълнението на песента "Осъдени души".

На второ и трето място останаха любимците на Дългия - 12-годишният Иван Стоянов от Бургас и Радко Петков от Троян. Иван и Габи имаха еднакъв брой точки, но победата отиде при девойката заради по-висок зрителски вот.

Трифонов бе убеден, че трудно някое момиче ще надмине успеха на Крисия от миналата година. Затова страната ни трябва да бъде представена от момче.

На финала на конкурса Дългия отново подчерта, че победителят трябва да е от мъжки пол.
"Победител трябва да е Иван! Той е мъж, нестандартен и шоумен. Този път имаме нужда да ни представи момче. Крисия направи всичко, което можа. Трябва да мислим какво иска публиката", директно каза Слави малко преди окончателно линиите за гласуване да бъдат затворени.

Държанието на Дългия разпали истинска война сред феновете на шоуто. Част от зрителите избухнали срещу него и заляха официалната страница на шоуто с гневни коментари. Десетки пишат, че Слави се е изложи ужасно, а думите му са били пряк опит да манипулира зрителския вот.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !