Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Никита: Моята победа е за всички обиждани и тъпкани българи

отпечатай новината

12.09.2015 12:43 | Видян 2527 пъти

Никита: Моята победа е за всички обиждани и тъпкани българи

Голямата победителка в „Биг Брадър" Никита Джонсън даде първото си интервю след драматичния финал и обясни, че самата тя не може да осъзнае какво се случва. „Това не беше само моя победа, това беше победа на всички българи, които са обиждани и тъпкани от нискокултурни хора", каза фаворитката на феновете на шоуто пред Нова. 

Никита призна, че емоцията е огромна, а чувството при цялата еуфория на победата - уникално. „Едни се правеха, че спят, други, че не чуват, докато обидите към мен летяха една след друга", разкри победителката. Брадърка №1 обясни, че промените по нея са от любопитство. Аз имам козметично студио и е нормално да опитвам от тези неща, допълни тя.

"Живея в един стабилен свят, където чувам само "да". Влязох в "Биг Брадър", защото имах нужда от промяна. Исках хората да ме видят такава, каквато съм. Исках да покажа на себе си, че мога", поясни победителката в шоуто.

Боби Ръгбиста, който е гадже на Никита пък разказа: „Снощи реших да си премълча, но си разменихме бързи реплики с някои от останалите участници. Аз съм търпелив човек и промислям внимателно ситуацията, затова реших да се въздържа от конфронтация".

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !