Партийци от ППДБСС са 8 от 9 членове...

Експертно и открито управление от първия ден обещаваше...

Простреляха премиера на Словакия

Словашкият премиер Роберт Фицо е бил прострелян и ранен...

Николета: Аз съм медиен диктатор!

отпечатай новината

18.09.2015 11:55 | Видян 2701 пъти

Николета: Аз съм медиен диктатор!

Плеймейтката Николета Лозанова, която вече няколко сезона има успешна тв кариера, изявяваща се като водеща на предаването "Папараци", ще продължи да дразни зложелателите си от малкия екран.


Макар цяло лято да се тиражираха множество клюки свързани с телевизионното й бъдеще, тя успя да опровергае всички, които прогнозираха нейният мандат да изтече. Има такива, които дори до ден днешен не вярват, че тя отново ще води предаването, а за тях Николета категорично се изказа чрез рубриката си за psp.bg, заявявайки:


" Няма да крия, че и за мен самата е голямо признание да продължа да бъда водеща на предаването в ефира, именно на Btv. Дори бих казала, че този факт се нарежда сред най-големите ми лични постижения и съвсем явно ще изкажа задоволството си, че множеството „сигурни източници“, които цяло лято се цитираха и твърдяха, че моят крах е сигурен – само допълнително засилиха интереса към мен . Свиквайте, че съм медиен диктатор!!!"


В потвърждение на завръщането й, Николета публикува в социалните мрежи изключително сладко видео - промо, в което дъщеричката й Никол призовава: "Гледайте "Папараци", с мама, по btv".
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !