12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Калин Врачански поддържа отлично здраве и форма

отпечатай новината

02.10.2015 12:20 | Видян 1465 пъти

Калин Врачански поддържа отлично здраве и форма

Преди старта на есента на здравословен презареждащ уикенд в подножието на Пирин Ведра Интернешънъл представи пред журналисти революционния продукт за оптимизиране на имунната система, веган концентратът Регулатпро.

Д-р Диана Милушева разясни действието на продукта. Калин Врачански, известен с любовта си към екстремните спортове и бойните изкуства, сподели своите лични впечатления от биоактивния концентрат. Актьорът пристигна на събитието в Пирин веднага след премиерата на новото си представление „Няма ток за електрическия стол“ в Пловдив.  

Звездата от киното и малкия екран призна, че приема продукта от лятото, за да засили нивата на енергия и имунната си система преди старта на есента и новия театрален сезон. „Ежедневието ми е адски натоварено, освен репетициите в театъра, записите и всички професионални ангажименти, и спортувам активно.

Ролите ми в театъра са много динамични, изискващи сериозна физическа подготовка. Преди старта на есента и новия театрален сезон имах нужда от по-високи нива енергия и от засилване на имунната система. Още през лятото моите приятели от клуба по таекуондо, с които тренираме заедно, ми споделиха за продукта. Разбрах, че професионални спортисти го пият и ми допадна, че продуктът е от природата.

И най-вече ме впечатли, че дава енергия. Приемам го от края на юли, два пъти дневно по 10 ml, като се старая да спазвам определен режим  - сутрин  и вечер, преди сън – винаги на гладно“, сподели Врачански. „През последните няколко седмици имах двойни репетиции всеки ден - сутрин и вечер, за премиерата на новото представление „Няма ток за електрическия стол“ в Пловдив.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !