Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Йосиф Сърчаджиев не гледа дъщеря си

отпечатай новината

09.10.2015 16:11 | Видян 4619 пъти

Йосиф Сърчаджиев не гледа дъщеря си

Големият актьор Йосиф Сърчаджиев не следи телевизионните изяви на дъщеря си Александра Сърчаджиева. Йоско дори не иска да включи телевизора, за да види как се справя Алекс като водеща на "ВИП брадър".

"Знам за такова шоу, но не го гледам. Изобщо не гледам телевизия. И така се чувствам по-добре. Не искам да си цапам съзнанието с тази глупост", сподели Сърчаджиев пред България Днес.

Йосиф не иска и да чуе за дъщеря си

Актьорът неведнъж е споделял, че не иска да има нищо общо с наследничката си от Пепа Николова. Той признава единствено другата си дъщеря - Ана, която го дари с внук Йосиф преди 6 години.

"Много се занимавам с него. Показвам на детето маймунджилъци - как най-лесно да изяде три шоколадови бонбона наведнъж и какво ли още не... Абе, уча го да бъде мъж", разкри битието си големият ни актьор.

Само преди ден Сърчаджиев се върна на сцената на Народния театър "Иван Вазов", но отново като режисьор, видя "България Днес". Събитието се случи с постановката "Бащата" от Аугуст Стриндберг. На вчерашната премиера на пиесата, преведена от покойната Васа Ганчева, Йосиф бе най-щастлив да покани любимите си актьори на сцената - Валентин Ганев, Мария Каварджикова, Юлиан Вергов, Илиана Коджабашева, Йосиф Шамли, Васил Драганов.

"Когато за пръв път прочетох "Бащата", със сигурност не съм си давал сметка за обема на трагиката в тази потресаваща драма. Излишно е да формулирам посланието на представлението - светът, който ни заобикаля днес и в който сме "невинни" участници, е достатъчен", каза Сърчаджиев. Това ще е втори режисьорски опит на актьора, след като само преди месеци постановката му "Прелестите на изневярата" от Валентин Красногоров бе спряна от директора на Сатиричния театър "Алеко Константинов" - проф. Здравко Митков. "Не мога да кажа, че това е точно завръщане в Народния, по-скоро нов прочит на актьорската професия, който ме вълнува в момента", каза Сърчаджиев.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !