Пенелопе Крус на 50 (ФОТОГАЛЕРИЯ)

Успешната и талантлива актриса в Холивуд - Пенелопе...

Княжевската пътека към Копитото -...

"Княжевската пътека към Копитото вече е частна и...

Стадо овце помете Влади Въргала

отпечатай новината

04.10.2013 11:30 | Видян 1883 пъти

Стадо овце помете Влади Въргала

В епицентъра на овче торнадо се озовал Влади Въргала, докато снимал нощна сцена за "Шменти капели" в село Сеславци, пише "Монитор". Леещите статисти вече отпускат гърла в рекламната шапка на сериала, чийто първи сезон тръгва на 19 октомври в прайм тайма на TV7. Екипът изпуснал портата на кошарата, а режисьорът самоотвержено се опитал да спре добичетата с голи ръце, пише lifestyle.bg.


"Като рицар, отраснал в "Подуене", не знаех, че не трябва да им заставам на пътя. Бяха като поток от камъни, който ме бомбардира. Не успяха да ме съборят, но на колко овчи глави набих сервис само аз си знам. Като по чудо си опазих и мъжките атрибути", разказва с усмивка Въргала. Случката, достойна за филм на Костурица, е заснета от операторите и по всяка вероятност ще влезе в мейкинга на "Шменти капели".

Снимките на поредицата започнаха преди четири месеца в Плана планина, за да минат през Каварна, Луковит, Сеславици и Русе. В основата на сюжета е дребното хитруване с глобални последствия, а то ще се случва в три епохи - царска България, по комунизма и в наши дни. Още в първия сезон ще видим Йосиф Сърчаджиев като шеф на ЦК, който пере партийните пари от Москва в лихварската си къща. Картите на измамната гледачка Хортензия ще развее Латинка Петрова.

През последните две седмици Въргала снима финални екстериорни кадри в Русе, тъй като само там архитектурата отговаря на 40-те на миналия век. "И лошото време ми отряза главата! Там сме с два камиона гардероб, още толкова реквизит и 200 души масовка. Тъкмо щракне клапата и се изсипе порой. Докато преместим техниката - пекне слънце! Това ще забави монтажа на последните епизоди от първия сезон", ожали се Влади.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !