12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Бившият на Кардашиян се бори за живота си

отпечатай новината

14.10.2015 12:19 | Видян 1906 пъти

Бившият на Кардашиян се бори за живота си

Поредна драма настъпи за семейство Кардашиян. Бившият съпруг на Клои Кардашиян Лармар Одом се бори за живота си, научи HotArena.

Според първоначалната информация на портала баскетболистът е бил откаран в болница, след като го намерили в безсъзнание в публичен дом в Невада, където е прекарал уикенда в забавления и е приел над 10 таблетки растителна виагра.

Служителите, които са намерили разкриват, че от устата и носа му изтичала някаква течност, след което веднага е била повикана линейка, която го е откарала в болницата. Съпругата му, заедно с цялото семейство Кардашиян в момента са до него в болницата.

TMZ съобщава, че Одом има сериозни проблеми с белите дробове и бъбреците, и сърцето му започва да отказва. След като е хоспитализиран, той изобщо не идвал в съзнание.

Бащата на баскетболиста е убеден, че синът му е бил дрогиран. „Някой е дрогирал сина ми. Няма начин да се е увлякъл толкова.

Няма начин. Знаех, че нещо не е наред, защото го търсих цял ден и въобще не ми вдигаше по телефона.

Ако Клои знае нещо за това, моля кажете й да ми се обади. Всички искаме Ламар да се оправи“, каза той пред Hollywood Life.

E Online пише, че Клои е неутешима и все още не може да дойде на себе си след първоначалния шок от новината. Кардашиян и Одом бяха в бракоразводна процедура заради проблеми в брака и зависимостта му.

Клои многократно заяви, че продължава да обича мъжа си, но нещата трябва да се променят, за да го върне при себе си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !