Партийци от ППДБСС са 8 от 9 членове...

Експертно и открито управление от първия ден обещаваше...

Простреляха премиера на Словакия

Словашкият премиер Роберт Фицо е бил прострелян и ранен...

Лейди Гага шамаросала Тейлър на първата им среща

отпечатай новината

16.10.2015 09:45 | Видян 1474 пъти

Лейди Гага шамаросала Тейлър на първата им среща

Годеникът на Лейди Гага – актьорът Тейлър Кини – разкри интересна история за началото на тяхната връзка. Хубавецът от “Пожарникарите от Чикаго” призна, че на първата си среща с певицата получил голям шамар, след като се опитал да целуне блондинката.

„Спомням си, че спонтанно реших да я целуна. Тя не го очакваше и ме шамароса. Беше доста неловко. Следващият път, когато я целунах, нямаше плесница и си изкарахме невероятно” , каза в шоуто 'Watch What Happens Live' Кини.

35-годишният актьор е убеден, че химията помежду им била много силна още от първата им среща.„Имаше химия още по време на снимките. Бяха късни снимки до 4-5 сутринта. Разменихме си няколко думи и телефоните и в продължение на няколко седмици поддържахме връзка … така тръгна всичко, уточни Тейлър.

Двамата се запознаха през 2011 г. по време на снимките на видеоклипа към песента на Гага 'You and I'. Тази година навръх Свети Валентин Кини предложи брак на певицата и тя веднага прие. „Доста сме заети. Сгодени сме по-малко от година. Още не сме избрали дата за сватбата и се чудим дали да бъде в Ню Йорк или в Лос Анджелис”, каза още актьорът.

Снимка: Getty Images

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !