12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Снимат сериал за последните месеци от живота на Майкъл Джексън

отпечатай новината

19.10.2015 14:26 | Видян 1444 пъти

Снимат сериал за последните месеци от живота на Майкъл Джексън

Скандален сериал за последните месеци от живота на Майкъл Джексън започва снимки съвсем скоро. За основа на епизодите ще бъде взета книгата на Тавис Смайли "Преди да ме осъдите: триумфът и трагедията на последните дни на Майкъл Джексън".

В нея писателят подробно разказва за последните 16 седмици от живота на Джако. Създателите на сериала искат да покажат как певецът е понасял непрекъснатите опити за намеса в личния му живот и колко гнетяща е била понякога популярността. Това ще е история за това как славата го е направила уязвим и е довела до неговата смърт. Очаква се е и в епизодите да лъснат куп странности около последните дни на Джексън. Според мнозина Майкъл е страдал от сериозни нарушения в начина си на мислене и бил постоянно преследван от натрапчиви идеи. Като например мисълта, че е наблюдаван от извънземни, които упорито чакали удобен момент, в който да го отвлекат. Джексън на няколко пъти увеличавал охраната си, за да е сигурен, че отвличането няма да се случи.

Друг проблем на Джако била манията му за безсмъртие, която се разразявала бурно през годините, за да стигне своя пик няколко месеца преди смъртта му през лятото на 2009-а. Майкъл наливал огромни суми пари в научни фондове, които да работят по въпроса за евентуално негово клониране и прехвърлянето му в друго тяло, уточнява "Стандарт".

"Това е човек, който беше максималист. От ранно детство знаеше само един начин да успее - и това бе пълното отдаване. Той искаше всичко и постигна всичко. Но когато вече придоби слава и богатство, единственото, което го терзаеше, бе страхът от смъртта. Затова и разви обсесия към безсмъртието, която почти отне разсъдъка му", разказват близки до Джако в книгата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !