бТВ и Нова спират да снимат сериали,...

Двете най-големи частни телевизии у нас – бТВ и Нова, са...

Отиде си малко известен режисьор,...

Режисьорът и продуцент Роджър Корман, известен с...

Лепа Брена празнува рождения си ден на концерта в София

отпечатай новината

20.10.2015 13:40 | Видян 1652 пъти

Лепа Брена празнува рождения си ден на концерта в София

Днес, 20-ти октомври, балканската мега звезда Лепа Брена, която само след 2 дни ще зарадва българската публика в препълнената зала „Арена Армеец“, ще отпразнува своя 55-ти рожден ден.


Легендарната певица, която се очаква съвсем скоро да пристигне в София, по всяка вероятност ще празнува няколко дни юбилея си – първо със семейството си в Белград и после с всички нейни почитатели на концерта на 22 октомври у нас.

Лепа Брена ще кацне в София заедно със съпруга си Слободан Живойнович – тенис ракета номер 1 в света за 1986 г. Очаква се звездното семейство да пристигне ден-два по-рано от дата на концерта, за да може певицата лично да се убеди, че всичко свързано с организацията на впечатляващото й шоу у нас, е по план. Междувременно стана ясно, че заради огромния интерес към грандиозния концерт на юго легендата, организаторите са пуснали в продажба допълнителни билети.

 Говори се, че до момента феновете, желаещи да видят Лепа Брена на живо на 22 октомври в „Арена Армеец“, вече са повече от 11 000. По всичко изглежда, че шоуто несъмнено се очертава като едно от най-вълнуващите и мащабни музикални събития за сезона. Концертът на Лепа Брена е на 22 октомври в зала „Арена Армеец“. Начало 20:00 часа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !