Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Кание направи парти-изненада за рождения ден на Ким

отпечатай новината

22.10.2015 11:57 | Видян 1313 пъти

Кание направи парти-изненада за рождения ден на Ким

Кание Уест направи парти – изненада за 35-тия рожден ден на съпругата си Ким Кардашян, който беше вчера (21 октомври). 38-годишният рапър беше събрал близки и познати на Ким в кино „Westlake Cinepolis“, в квартал Таузънд Оукс в Лос Анджелис, а жена си той доведе уж на кино.

За изненада на сексапилната брюнетка обаче, вместо филм тя се натъкнала на пищно тържество в своя чест. На купона присъствали сестрите ѝ Кортни, Кендъл и Кайли Дженър, рапърът Тайга, майка ѝ Крис с гаджето си Кори Гембъл и Парис Хилтън.

„Всички подаръци бяха увити в черно и бяло“, разкрива един от гостите за списание US Weekly. Според същия източник съпрузите Уест пристигнали последни и в мига, в който влезли в киното, всички започнали да пеят „Happy Birthday“.

Бременната риалити звезда побърза часове по-късно да сподели с феновете си в Instagram снимка на своята прекрасна торта, поръчана от мъжа ѝ.

Кание пък написа нежно послание до жена си в социалната мрежа, което гласи: „Честит рожден ден, бейби! Благодаря ти, че си такава добра съпруга и майка, Понякога чувствам, че думите „Обичам те“, не са достатъчно силни, за да изразят чувствата ми към теб!“

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !