Стефка Костадинова с ново престижно...

„Жената с голямо като рекорда й сърце и една от...

Полицейското семейство в Един за друг...

Едни от най-противоречивите участници в петия сезон на...

Лепа Брена пя почерпена

отпечатай новината

24.10.2015 13:10 | Видян 2824 пъти

Лепа Брена пя почерпена

„Аз много обичам България! Много, много, много“ – с тези думи югославката звезда откри концерта си. „Мисля, че ще ми е трудно да обясня колко съм щастлива, че идвам в тази държава и този град. Надявам се тази вечер да усетите всяка моя емоция и моята любов“, продължи емоционално Лепа.

Размяната на положителни емоции бе взаимен процес, защото залата се пукаше по шевовете от фенове на звездата. Нямаше нито едно свободно място, дори на терена пред сцената.

Публиката подкрепяше босненката и избухваше в началото на всяка песен. Имаше и много събри, дошли да я гледат, наметнати със своите знамена.

Този концерт бе дълго чакан, защото Лепа Брена не е пяла пред родна публика от далечната 1990 година. Тогава тя успя да събере 100 хиляди души на Националния стадион и до ден-днешен това се смята за най-посещавания концерт у нас.

Спектакъла от миналата седмица бе не по-малко грандиозен, макар и пред по-малко хиляди зрители. Подгряваща гост-звезда бе Азис, който с мъжкарската си визия и ретро хитовете си неимоверно вдигна градуса на настроението.

 

Снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !